Ingrediënten

Voor 4 personen:
1 snee geroosterd boerenbrood
150 g verse geitenkaas
2 eetlepels acaciahoning
peper
2 flinke handenvol sla (kropsla, bataviasla, krulsla, andijviehart)

Voor de vinaigrette:
1/2 tl mosterd
1 el rodewijnazijn
2 el koolzaad- of arachideolie
3 el frambozenbier
peper en zout

Rooster het brood en snij in driehoekjes. Besmeer met kaas, schenk er een beetje honing over en bestrooi met peper.

Bereid de vinaigrette door de ingrediënten door elkaar te kloppen.

Leg de salade op de borden, strooi er de croutons over en sluit af met de vinaigrette.

Rooster het brood en snij in driehoekjes. Besmeer met kaas, schenk er een beetje honing over en bestrooi met peper. Bereid de vinaigrette door de ingrediënten door elkaar te kloppen. Leg de salade op de borden, strooi er de croutons over en sluit af met de vinaigrette.