Ingrediënten

  • Voor 4
  • 200 g kropsla
  • 2 x handvol jonge slablaadjes
  • 1 bosje bladpeterselie
  • 1 rode ui
  • 4 eieren
  • 4 el witte wijnazijn
  • 6 el olijfolie
  • peper van de molen en zout

Was de kropsla en jonge slablaadjes en zwier ze goed droog. Haal de peterselieblaadjes van de stelen. Schil en snij de ui in plakjes. Kook de eieren 6 à 7 min. en pel ze nadien. Maak een vinaigrette met de wijnazijn, olijfolie, peper en zout. Maak er de sla mee aan en meng er de peterselie en ui onder. Verdeel over 4 schaaltjes. Snij de eieren in kwarten en schik op de salade.

Was de kropsla en jonge slablaadjes en zwier ze goed droog. Haal de peterselieblaadjes van de stelen. Schil en snij de ui in plakjes. Kook de eieren 6 à 7 min. en pel ze nadien. Maak een vinaigrette met de wijnazijn, olijfolie, peper en zout. Maak er de sla mee aan en meng er de peterselie en ui onder. Verdeel over 4 schaaltjes. Snij de eieren in kwarten en schik op de salade.