Ingrediënten

  • 8 Sint-Jakobsvruchtjes (uit de schelp gehaald en schoongemaakt)
  • 1 Bretoense artisjok ( schoongemaakt en gegaard)
  • 1 granny appel
  • 1 avocado
  • Mengeling van sla ( jonge spinazie, velsla)
  • Truffelmayonaise (mayonaise met truffeljus onder)

De sint-jakobsvruchten in dunne schijfjes snijden en marineren in witte balsamico azijn, peper en zout, olijfolie en bieslook.

De artisjok, appel en avocado in kleine blokjes snijden en wat gehakte basilicum toevoegen, afkruiden met peper en zout, witte balsamico en olijfolie.

De sla afkruiden met olijfolie, balsamico, xerez-azijn peper en zout

De tartaar in een cirkel dresseren en dan de schijfjes sint-jakobsvrucht er op dresseren. De sla op de sint-jakobsschijfjes en de truffelmayonaise errond. Afwerken met wat gehakte geroosterde hazelnootjes.

Een recept van chef Johan Schroven van restaurant Hof Ter Hulst.

De sint-jakobsvruchten in dunne schijfjes snijden en marineren in witte balsamico azijn, peper en zout, olijfolie en bieslook. De artisjok, appel en avocado in kleine blokjes snijden en wat gehakte basilicum toevoegen, afkruiden met peper en zout, witte balsamico en olijfolie. De sla afkruiden met olijfolie, balsamico, xerez-azijn peper en zout De tartaar in een cirkel dresseren en dan de schijfjes sint-jakobsvrucht er op dresseren. De sla op de sint-jakobsschijfjes en de truffelmayonaise errond. Afwerken met wat gehakte geroosterde hazelnootjes. Een recept van chef Johan Schroven van restaurant Hof Ter Hulst.