1 chilipeper

1 kg kippenvleugels

2 porties Aziatische marinade voor vlees (recept zie pag. xxx)

6 el mangochutney

6 el zoete chilisaus

Bereidingswijze:

Snipper de chilipeper en meng alle ingrediënten voor de marinade. Giet over de kippenvleugels en zet 2 u. koel weg. Bak de kippenvleugels nadien op de barbecue. Draai regelmatig om. Meng de mangochutney met de zoete chilisaus en serveer bij de kippenvleugels.

1 chilipeper1 kg kippenvleugels2 porties Aziatische marinade voor vlees (recept zie pag. xxx) 6 el mangochutney6 el zoete chilisausBereidingswijze:Snipper de chilipeper en meng alle ingrediënten voor de marinade. Giet over de kippenvleugels en zet 2 u. koel weg. Bak de kippenvleugels nadien op de barbecue. Draai regelmatig om. Meng de mangochutney met de zoete chilisaus en serveer bij de kippenvleugels.