Ingrediënten

Nodig voor zes :

  • filets van 3 verse forellen
  • 2 limoenen
  • 1 citroen
  • 300 g room
  • dille
  • bieslook
  • een snuifje suiker

De forelfilets in stukken van 3 cm snijden. Leg de vis in een diep bord en besprenkel met limoensap en kruid met zout, peper en een snuifje suiker. Laat de vis 3 uur marineren in de koelkast. Dien de vis op met saus, bereid van room verdund met citroensap en op smaak gebracht met fijngehakte dille en bieslook.

De forelfilets in stukken van 3 cm snijden. Leg de vis in een diep bord en besprenkel met limoensap en kruid met zout, peper en een snuifje suiker. Laat de vis 3 uur marineren in de koelkast. Dien de vis op met saus, bereid van room verdund met citroensap en op smaak gebracht met fijngehakte dille en bieslook.