1 dl Batida de Coco

6 el honing

1 el sesamolie

1 chilipeper

1 ananas

Sesamzout

Bereidingswijze:

Meng de Batida met de honing, de sesamolie en de fijngehakte chilipeper. Snij de ananas in plakjes van 1 cm dik. Kruid met een snuifje sesamzout en giet er de marinade over. Laat ongeveer 20 min. marineren. Rooster de ananas nadien op de barbecue. Snij in kleinere stukken en giet er de rest van de marinade over.

1 dl Batida de Coco6 el honing1 el sesamolie1 chilipeper1 ananasSesamzout Bereidingswijze:Meng de Batida met de honing, de sesamolie en de fijngehakte chilipeper. Snij de ananas in plakjes van 1 cm dik. Kruid met een snuifje sesamzout en giet er de marinade over. Laat ongeveer 20 min. marineren. Rooster de ananas nadien op de barbecue. Snij in kleinere stukken en giet er de rest van de marinade over.