Gelei van roze pompelmoes en Campari met vanilleyoghurt en cake

Voor 4:

Voor 4:

2 roze pompelmoezen

2,5 dl Campari

1 kaneelstokje

2 gelatineblaadjes (5 min. geweekt in koud water)

8 el volle yoghurt

2,5 el suiker

merg van 1 vanillestokje

4 kleine quatre-quartscakes

Schil de pompelmoezen tot op het vlees en snij de partjes tussen de vliezen uit. Vang hierbij het sap op. Doe het sap met de Campari en het kaneelstokje in een pan en breng tot tegen het kookpunt. Smelt de gelatine hierin en roer goed onder elkaar.

Giet in glazen of glazen kommetjes en verdeel er de pompelmoespartjes over. Laat 2 uur opstijven in de koelkast. Meng de yoghurt met de suiker en het vanillemerg en werk er de gelei mee af. Serveer met de quatre quarts-cakejes.

Tijd: 20 min + 2 uur

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content