Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 4 kwartels
  • zout
  • grofgemalen zwarte peper
  • boter
  • 2 dl kwartelfond
  • 4 el vloeibare honing
  • verse aardappelpuree
  • fijngehakte rode Spaanse peper

Kruid de kwartels met zout en wentel ze in de grofgemalen zwarte peper. Bak in boter langs alle kanten dicht. Bak 10 tot 12 minuten in een oven van 200°C en bedruip elke kwartel na 5 minuten met de fond en 1 eetlepel vloeibare honing. Oversaus regelmatig met het bakvocht. Maak aardappelpuree, kruid met zwarte peper en zout en meng er naar smaak fijngehakte rode Spaanse peper onder. Serveer met de kwartels en het bakvocht.

Kruid de kwartels met zout en wentel ze in de grofgemalen zwarte peper. Bak in boter langs alle kanten dicht. Bak 10 tot 12 minuten in een oven van 200°C en bedruip elke kwartel na 5 minuten met de fond en 1 eetlepel vloeibare honing. Oversaus regelmatig met het bakvocht. Maak aardappelpuree, kruid met zwarte peper en zout en meng er naar smaak fijngehakte rode Spaanse peper onder. Serveer met de kwartels en het bakvocht.