Ingrediënten

Voor 4:

  • 1 tomaat
  • knoflook
  • tijm
  • olijfolie
  • peper & zout
  • 4 sneetjes coppa di Parma
  • Parmezaanse krullen

De tomaat pellen, in 4 snijden en ontpitten. De partjes tomaat op een ovenplaat schikken, kruiden met tijm, fijngehakte knoflook, peper en zout en instrijken met olijfolie. Laten drogen in de oven op 90°C gedurende 2 uren.

Afwerking: de gekonfijte tomaat op schaaltjes leggen, daarboven sneetjes coppa di Parma en afwerken met Parmezaanse krullen.

De tomaat pellen, in 4 snijden en ontpitten. De partjes tomaat op een ovenplaat schikken, kruiden met tijm, fijngehakte knoflook, peper en zout en instrijken met olijfolie. Laten drogen in de oven op 90°C gedurende 2 uren.Afwerking: de gekonfijte tomaat op schaaltjes leggen, daarboven sneetjes coppa di Parma en afwerken met Parmezaanse krullen.