Geitenkaashapjes
Voor 6:
Voor 6:
6 vijgen- of druivenbladeren
6 zachte of halfgerijpte geitenkaasjes
1 bosje tijm
vloeibare (rozemarijn)honing
peper
Voor de courgettes met geitenkaas:
2 kleine ronde courgettes
100 g verse geitenkaas
vloeibare honing
raketsla, om te serveren
Beleg voor het eerste hapje een bakplaat met bakpapier. Leg er de gespoelde en droog gedepte vijgen- of druivenbladeren op. Schik een geitenkaasje op elk blad en breng op smaak met fijngehakte tijm, honing en peper. Zet 5 min. onder de grill.
Was de courgettes voor het tweede hapje en snij ze in dikke plakken. Schik op elke plak een eetlepel geitenkaas en werk af met een straaltje honing. Zet 3 min. onder de grill.
Serveer de hapjes lauw op een bedje raketsla.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier