Voor 4:

8 loempiavellen

8 kleine geitenkaasjes

6 el stroop

enkele takjes tijm

1 bos radijzen

4 stronken roodloof

een handvol rode mosterdsla

een handvol shisoscheuten

4el olijfolie

2 el rode wijnazijn

peper, zout

Verwarm de oven voor op 180°C. Leg op elk loempiavel een geitenkaasje met hierop een beetje stroop en een plukje tijm. Vouw toe. Bak de pakketjes zo'n 7 min. vlak voor het opdienen. Reinig de radijzen en roodloof en snij in kleinere stukken. Meng voor de dressing de olijfolie met de rest van de stroop en azijn, kruid met peper en zout. Meng radijzen en roodloof met de rode mosterdsla en de shisoscheuten en serveer met de warme kaasjes. Werk af met de dressing. Serveer met wat bruin brood.

Voor 4:8 loempiavellen8 kleine geitenkaasjes6 el stroopenkele takjes tijm1 bos radijzen4 stronken roodloofeen handvol rode mosterdslaeen handvol shisoscheuten4el olijfolie2 el rode wijnazijnpeper, zoutVerwarm de oven voor op 180°C. Leg op elk loempiavel een geitenkaasje met hierop een beetje stroop en een plukje tijm. Vouw toe. Bak de pakketjes zo'n 7 min. vlak voor het opdienen. Reinig de radijzen en roodloof en snij in kleinere stukken. Meng voor de dressing de olijfolie met de rest van de stroop en azijn, kruid met peper en zout. Meng radijzen en roodloof met de rode mosterdsla en de shisoscheuten en serveer met de warme kaasjes. Werk af met de dressing. Serveer met wat bruin brood.