Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 1 rode, 1 groene, 1 gele, 1 orange paprika
  • kalfsfond
  • olijfolie
  • zeezout
  • 250 g verse geitenkaas
  • 5 el olijfolie met basilicum
  • grofgemalen zwarte peper

Snij paprika's in vieren en pel ze. Kook in 15 minuten beetgaar in kalfsfond, laat uitlekken. Steek er per kleur 18 rondjes uit, laat afkoelen. Bak goudbruin in olijfolie. Meng geitenkaas met olie, kruid met peper en zout. Laat rusten in de ijskast. Maak torentjes.

Snij paprika's in vieren en pel ze. Kook in 15 minuten beetgaar in kalfsfond, laat uitlekken. Steek er per kleur 18 rondjes uit, laat afkoelen. Bak goudbruin in olijfolie. Meng geitenkaas met olie, kruid met peper en zout. Laat rusten in de ijskast. Maak torentjes.