Ingrediënten

Voor 4:

  • 350 g verse geitenkaas
  • 1 dl olijfolie
  • peper en zout
  • 2 sneden witbrood
  • Boter
  • 12 tot 16 kleine verse morieljes
  • 100 g verse erwten
  • 6 stuks lente-ui

Prak de geitenkaas los met een vork, meng er olijfolie, peper en zout onder. Bak broodkorstjes in boter, bak morieljes in boter. Blancheer de erwten en snijd de lente-ui in ringen.

Serveer de geitenkaas in een ring op de borden. Beleg met erwten, lente-ui, broodkorstjes en morieljes. Werk af met een dunne straal olijfolie.

Prak de geitenkaas los met een vork, meng er olijfolie, peper en zout onder. Bak broodkorstjes in boter, bak morieljes in boter. Blancheer de erwten en snijd de lente-ui in ringen. Serveer de geitenkaas in een ring op de borden. Beleg met erwten, lente-ui, broodkorstjes en morieljes. Werk af met een dunne straal olijfolie.