Gehakte steak met kaas en mosterdsausje

Ondersteunend algemeen beeld dat geen deel uitmaakt van dit recept. © iStock
  • Moeilijkheid

Voor 4 personen:

600 g gehakt rundsvlees

100 g geraspte Nazareth

1 soeplepel verse room

2 soeplepels Madeira

2 soeplepels mosterd

1 soeplepel olie

enkele takjes peterselie

enkele snuifjes kruidenmengeling

peper en zout

Snipper de peterselie fijn. Meng in een kom het vlees, de peterselie, de Nazareth en de kruiden. Verdeel deze bereiding in vier en vorm met uw handen 4 steaks van 1.5 cm dikte. Smeer iedere zijde in met de olie. Laat de steaks braden in een anti-kleef pan. Reken 2 minuten per zijde. Haal de steaks uit de pan en deglaceer met Madeira. Voeg er de room en de mosterd aan toe en warm al roerend op. Schik de steaks op een bord en overgiet ze met de saus. Garneer met gebakken aardappeltjes en eventueel met groenten naar keuze.

Recept: Avolac

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content