600 g zwaardvisfilet

1 el rozemarijnzout

2 el olijfolie

1 el venkelzaad

100 g boter

8 el kappers

peper van de molen

Bereidingswijze:

Snij de zwaardvisfilet in 4 porties. Kruid met peper en rozemarijnzout. Bestrijk de vis met olijfolie en bestrooi met het venkelzaad. Bak de vis enkele minuten aan elke kant. Smelt intussen de boter met de kappers. Giet na het bakken over de zwaardvis.

600 g zwaardvisfilet1 el rozemarijnzout 2 el olijfolie1 el venkelzaad100 g boter8 el kapperspeper van de molenBereidingswijze:Snij de zwaardvisfilet in 4 porties. Kruid met peper en rozemarijnzout. Bestrijk de vis met olijfolie en bestrooi met het venkelzaad. Bak de vis enkele minuten aan elke kant. Smelt intussen de boter met de kappers. Giet na het bakken over de zwaardvis.