Gegrilde zeetong, cannelloni met spinazie en Zeeuwse kokkels
Voor 4:
Voor 4:
Zeetong:
2 tongen van 1/2 kg, gefileerd
Spinaziecannelloni:
4 gekookte pastavellen
200 g jonge spinazie
1 gesnipperde sjalot
geperste knoflook
Zeeuwse kokkels:
20 kokkels, zandvrij en gemarineerd in olijfolie en sushiazijn)
enkele takjes tijm
1 dl witte wijn, 2 teentjes look
Quadrilleer de zeetong op de grill en gaar verder in de oven.
Cannelloni met spinazie: stoof de sjalot en de knoflook in boter, voeg de jonge spinazie toe en gaar kort. Laat uitlekken in een zeef. Rol strak op in de pastavelletjes.
Bak de kokkels in de hete olie met tijm en look. Blus met witte wijn en laat verder garen onder gesloten deksel. Giet af en bewaar de jus voor de saus. Laat het sap van de kokkels inkoken en werk op met olijfolie.
Versier met gesnipperde peterselie, jonge spinazie en stippen eierdooier.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier