Ingrediënten

Nodig voor vier :

  • 4 stukjes zalm van 50 g
  • 4 witloof
  • 1 bos peterselie
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 dl water
  • peper en zout

De stukjes zalm bakken in de grillpan. Het witloof van de blaadjes ontdoen en deze kort bakken in olijfolie. Een peterseliecoulis bereiden door de peterselie eerst te blancheren en daarna met een weinig water en olijfolie te mixen. Kruiden met peper en zout. De blaadjes witloof op de borden schikken, de zalm op de groente etaleren en de coulis rond de blaadjes gieten.

De stukjes zalm bakken in de grillpan. Het witloof van de blaadjes ontdoen en deze kort bakken in olijfolie. Een peterseliecoulis bereiden door de peterselie eerst te blancheren en daarna met een weinig water en olijfolie te mixen. Kruiden met peper en zout. De blaadjes witloof op de borden schikken, de zalm op de groente etaleren en de coulis rond de blaadjes gieten.