Gegrilde victoriabaars, op een bedje van Provençaalse groenten en Duvel-sabayon

Ondersteunend beeld dat geen deel uitmaakt van het recept. © iStock
  • Moeilijkheid

Voor 4 personen

1 tot 1,2 kg victoriabaars

4 eieren

1 citroen

1 courgette

1 aubergine

1 el olijfolie

1 gele paprika

1 groene paprika

1 rode paprika

1 ui

5 champignons

3 verse tomaten

peper, zout

Provençaalse kruiden

1 flesje Duvel

Bereiding

1. Bestrijk de vis met olijfolie en Provençaalse kruiden. Gril hem in een hete grillpan en houd de bereiding warm in de oven.

2. Snijd alle groentjes in brunoise en stoof ze zacht met de Provençaalse kruiden, peper en zout.

3. Klop een sabayon met 4 eierdooiers, een halve fles Duvel, peper en zout. De rest van het flesje is voor de kok.

4. Leg de victoriabaars op een bedje Provençaalse groenten en overgiet met de heerlijke Duvel-sabayon. Werk het geheel af met tomatenblokjes.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content