Voor 4 personen
1 tot 1,2 kg victoriabaars
4 eieren
1 citroen
1 courgette
1 aubergine
1 el olijfolie
1 gele paprika
1 groene paprika
1 rode paprika
1 ui
5 champignons
3 verse tomaten
peper, zout
Provençaalse kruiden
1 flesje Duvel
Bereiding
1. Bestrijk de vis met olijfolie en Provençaalse kruiden. Gril hem in een hete grillpan en houd de bereiding warm in de oven.
2. Snijd alle groentjes in brunoise en stoof ze zacht met de Provençaalse kruiden, peper en zout.
3. Klop een sabayon met 4 eierdooiers, een halve fles Duvel, peper en zout. De rest van het flesje is voor de kok.
4. Leg de victoriabaars op een bedje Provençaalse groenten en overgiet met de heerlijke Duvel-sabayon. Werk het geheel af met tomatenblokjes.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier