Gegrilde lamskoteletten met feta en munt

10-06-2011, 13:22
Bijgewerkt op: 22-04-2022, 13:23
© © Tony Le Duc Voor 4:
Voor 4:
2,5 dl olijfolie
sap van 1 citroen
4 ontriste takken tijm
5 geplette tenen knoflook
peper en zout
20 lamskoteletten
2 kg vastkokende aardappelen
olijfolie (ca.1,5 dl)
100 g fetakaas
4 el fijngesneden verse munt
Meng olijfolie met citroensap, tijm en geplette knoflook. Kruid met peper en zout en marineer er het vlees 15 min. in. Draai regelmatig om. Kook ondertussen aardappelen in de schil, pel en prak fijn met een vork. Werk op met olijfolie en kruid met peper en zout.
Gril de koteletten krokant en net gaar in een hete grillpan. Schik op een schotel en verbrokkel er de feta over. Bestrooi rijkelijk met fijngesneden verse munt en serveer er de aardappelen bij.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier