Gegrilde lamskoteletten met feta en munt

©Tony Le Duc

© © Tony Le Duc Voor 4:

Gegrilde lamskoteletten met feta en munt
© © Tony Le Duc

Voor 4:

2,5 dl olijfolie

sap van 1 citroen

4 ontriste takken tijm

5 geplette tenen knoflook

peper en zout

20 lamskoteletten

2 kg vastkokende aardappelen

olijfolie (ca.1,5 dl)

100 g fetakaas

4 el fijngesneden verse munt

Meng olijfolie met citroensap, tijm en geplette knoflook. Kruid met peper en zout en marineer er het vlees 15 min. in. Draai regelmatig om. Kook ondertussen aardappelen in de schil, pel en prak fijn met een vork. Werk op met olijfolie en kruid met peper en zout.

Gril de koteletten krokant en net gaar in een hete grillpan. Schik op een schotel en verbrokkel er de feta over. Bestrooi rijkelijk met fijngesneden verse munt en serveer er de aardappelen bij.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content