Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 4 aardappelen
  • olijfolie
  • zwarte peper en zeezout
  • 1 dl balsamicoazijn
  • 1 dl olijfolie
  • 2 geplette tenen knoflook
  • 4 kalfsoesters (180 gram elk)
  • jonge spinazie
  • raketsla
  • sla naar keuze
  • 2 stuks mozzarella

Schil de aardappelen, snijd in blokjes. Bak krokant in olijfolie en kruid met peper en zout. Meng balsamicoazijn met olijfolie, peper, zout en knoflook en marineer er het vlees 10 minuten in. Rooster 4 minuten langs elke kant in een hete grillpan. Verdeel de sla over de borden. Trek de mozzarella in slierten en schik op de sla. Werk af met aardappelblokjes en het vlees. Lepel er de marinade over.

Schil de aardappelen, snijd in blokjes. Bak krokant in olijfolie en kruid met peper en zout. Meng balsamicoazijn met olijfolie, peper, zout en knoflook en marineer er het vlees 10 minuten in. Rooster 4 minuten langs elke kant in een hete grillpan. Verdeel de sla over de borden. Trek de mozzarella in slierten en schik op de sla. Werk af met aardappelblokjes en het vlees. Lepel er de marinade over.