Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 4 grietfilets (200 g elk)
  • peper en zout
  • bloem
  • olijfolie
  • 50 g witte bonen
  • tijm
  • laurier
  • 3 dl tomatencoulis
  • gekookte aardappelen

Kruid de vis met peper en zout, wentel licht in bloem. Besprenkel met olijfolie en grill net gaar. Kook witte bonen gaar in water met tijm, laurier en zout, laat in het kookvocht afkoelen. Kook de coulisin tot de helft, voeg de bonen toe, kruid met peper en zout. Serveer met de vis en gekookte aardappelen.

Kruid de vis met peper en zout, wentel licht in bloem. Besprenkel met olijfolie en grill net gaar. Kook witte bonen gaar in water met tijm, laurier en zout, laat in het kookvocht afkoelen. Kook de coulisin tot de helft, voeg de bonen toe, kruid met peper en zout. Serveer met de vis en gekookte aardappelen.