Gegratineerde sperziebonen met tomatensaus

  • Moeilijkheid

Voor 4 personen:

1 blik (800 g) Bonduelle Sperziebonen Extra Fijn

Gerangschikt, uitgelekt

2 knoflookteentjes

olijfolie

1 blik Heinz Gepelde Tomaten

50 g geraspte kaas

zout en peper

Bak de gesnipperde knoflook in olijfolie (eetlepel). Doe er de tomaten bij en laat alles aan de kook komen. Kruid met zout en peper en laat 15 minuten pruttelen tot je een mooie dikke saus hebt. Meng de boontjes door de tomatensaus. Schep de groenten in een ovenschaal bestrooi ze met kaas op en druppel er een beetje olijfolie over. Zet onder de hete grill tot de kaas goudbruin wordt.

Tip:

Dit is ook een ideaal receptje om restjes groenten zoals brocolli en snijbonen te verwerken.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content