Ingrediënten

Voor 4:

  • 4 el hazelnoten
  • 2 takken peterselie
  • de zeste van 1 citroen
  • 4zeetongfilets
  • boter
  • een scheut droge witte wijn
  • witte peper en zout

Hak de noten grof met een mes of in de keukenrobot. Hak de peterselie fijn. Rasp de citroenszeste. Meng alles door elkaar.

Snijd de vis schuin in plakken van ongeveer 3 cm breed. Leg op een beboterde bakplaat. Verdeel er het notenmengsel op en besprenkel met de witte wijn. Kruid licht met peper en zout en zet 4 min. in een oven van 180°C. Serveer meteen, eventueel met brood.

Tijd: 10 min.

Hak de noten grof met een mes of in de keukenrobot. Hak de peterselie fijn. Rasp de citroenszeste. Meng alles door elkaar.Snijd de vis schuin in plakken van ongeveer 3 cm breed. Leg op een beboterde bakplaat. Verdeel er het notenmengsel op en besprenkel met de witte wijn. Kruid licht met peper en zout en zet 4 min. in een oven van 180°C. Serveer meteen, eventueel met brood.Tijd: 10 min.