Ingrediënten

Voor 2 personen:

  • 2 aubergines
  • 2 tomaten
  • 1 bolletje mozzarella
  • 50 gram parmezaan
  • olijfolie
  • zout en peper

Was de aubergines en snijd ze in plakken. Doe ze 2 minuten in de magnetron (maximaal vermogen). Verwarm de olijfolie in een pan en laat de aubergines gedurende ongeveer 5 minuten opkomen. Snijd de tomaten en de mozzarella in plakken. Leg afwisselend een laag aubergines, tomaten en mozzarella in een gratineerschotel. Voeg zout en peper toe. Bestrooi met de parmezaan. Zet de schotel 25 minuten in een voorverwarmde oven (th.6, 180°C). Zeer heet serveren.

Was de aubergines en snijd ze in plakken. Doe ze 2 minuten in de magnetron (maximaal vermogen). Verwarm de olijfolie in een pan en laat de aubergines gedurende ongeveer 5 minuten opkomen. Snijd de tomaten en de mozzarella in plakken. Leg afwisselend een laag aubergines, tomaten en mozzarella in een gratineerschotel. Voeg zout en peper toe. Bestrooi met de parmezaan. Zet de schotel 25 minuten in een voorverwarmde oven (th.6, 180°C). Zeer heet serveren.