Ingrediënten - voor 4:

1,5 kg speenvarkenham

2 dl cider

2 el honing

1 tl tijm

Bereidingswijze:

Verwarm een heteluchtoven voor op 180°C.

Snij het zwoerd van de ham in met een scherp mes. Wrijf in met peper van de molen en zout. Leg de ham op een bakplaat en bak 2 uur in de oven.

Verwarm de cider met de honing en de tijm. Bedruip er de ham regelmatig mee tijdens het bakken.

Schik de geglaceerde ham op een schotel en serveer.

Ingrediënten - voor 4:1,5 kg speenvarkenham2 dl cider2 el honing1 tl tijmBereidingswijze:Verwarm een heteluchtoven voor op 180°C. Snij het zwoerd van de ham in met een scherp mes. Wrijf in met peper van de molen en zout. Leg de ham op een bakplaat en bak 2 uur in de oven. Verwarm de cider met de honing en de tijm. Bedruip er de ham regelmatig mee tijdens het bakken.Schik de geglaceerde ham op een schotel en serveer.