Ingrediënten

  • 600 g kippenvleugels
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 tl gedroogde oregano
  • 4 eieren
  • 200 g bloem
  • fijn zeezout en peper van de molen
  • 200 g grof paneermeel
  • enkele eetlepels honing

Snij de tippen van de kippenvleugels. Klop de eieren los en voeg er de gesnipperde knoflook en de oregano bij. Leg er de kippenvleugels een halfuurtje in.

Kruid de bloem met peper en zout. Haal de kippenvleugels door de bloem, vervolgens opnieuw door de eieren en daarna door het paneermeel.

Frituur krokant in plantaardige olie op 180°C. Haal uit de friteuse en besprenkel met honing.

Snij de tippen van de kippenvleugels. Klop de eieren los en voeg er de gesnipperde knoflook en de oregano bij. Leg er de kippenvleugels een halfuurtje in. Kruid de bloem met peper en zout. Haal de kippenvleugels door de bloem, vervolgens opnieuw door de eieren en daarna door het paneermeel. Frituur krokant in plantaardige olie op 180°C. Haal uit de friteuse en besprenkel met honing.