
Gefrituurde kippenvleugels
Een krokant hapje, een minivoorgerecht? Met deze kippenvleugeltjes kun je alle kanten uit.
Een krokant hapje, een minivoorgerecht? Met deze kippenvleugeltjes kun je alle kanten uit.
600 g kippenvleugels
2 teentjes knoflook
1 tl gedroogde oregano
4 eieren
200 g bloem
fijn zeezout en peper van de molen
200 g grof paneermeel
enkele eetlepels honing
Bereiding
1. Snijd de tippen van de kippenvleugels. Klop de eieren los en voeg er de gesnipperde knoflook en de oregano bij. Leg er de kippenvleugels een halfuurtje in.
2. Kruid de bloem met peper en zout. Haal de kippenvleugels door de bloem, vervolgens opnieuw door de eieren en daarna door het paneermeel.
3. Frituur krokant in plantaardige olie op 180 °C. Haal uit de friteuse en besprenkel met honing.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier