1 citroen

4 groene appels

Zet de oven op 65°C. Snij de citroen doormidden en knijp het sap in een schaal. Snij de appels in dunne plakken en haal door het citroensap om verkleuring tegen te gaan. Steek de appelschijfjes op een metalen prikker of leg ze op een rooster.

Schuif de schijfjes in de oven, laat deze op een kiertje staan en droog ze gedurende 3 tot 5 uur. Lekker als tussendoortje of bij je muesli en yoghurt bij het ontbijt.

1 citroen4 groene appelsZet de oven op 65°C. Snij de citroen doormidden en knijp het sap in een schaal. Snij de appels in dunne plakken en haal door het citroensap om verkleuring tegen te gaan. Steek de appelschijfjes op een metalen prikker of leg ze op een rooster.Schuif de schijfjes in de oven, laat deze op een kiertje staan en droog ze gedurende 3 tot 5 uur. Lekker als tussendoortje of bij je muesli en yoghurt bij het ontbijt.