Gebraden Tiroler aardappels met Zillertaler spek en Graukäse (grijze kaas)

2467953

Ingrediënten 800 g jonge aardappelen in de schil olijfolie en appelazijn volgens smaak zout, laurierblad, komijn en rozemarijn 300 g Zillertaler spek in sneden 300 g Graukäse (grijze kaas) in blokjes gesneden

Gebraden Tiroler aardappels met Zillertaler spek en Graukäse (grijze kaas)

Ingrediënten
800 g jonge aardappelen in de schil
olijfolie en appelazijn volgens smaak
zout, laurierblad, komijn en rozemarijn
300 g Zillertaler spek in sneden
300 g Graukäse (grijze kaas) in blokjes
gesneden

Bereiding
Kook de aardappelen zacht in zout water met komijn en laurierblad. Daarna licht platdrukken. Braad de aardappelen aan beide zijden in een pan met olijfolie en rozemarijn. Voldoende zout toevoegen. Leg de platgedrukte aardappels, het Zillertaler spek en de Graukäse op een bord, bedruppel alles met olijfolie en breng op smaak met zout en peper uit de molen. Daarna garneren met gemarineerde bladsla.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content