Voor 4:

8 artisjokharten (gekookt en uitgelekt)

peper en zout

1 dl room

4 middelgrote aardappelen

boter

80 g chorizo

2 dl olijfolie

8 tot 12 rodepoonfilets (met vel)

8 kwarten zongedroogde tomaat

verse bieslook

Mix de artisjokharten fijn tot een smeuïge puree. Kruid met peper en zout en de room. Snij de aardappelen in dunne plakken en bak krokant in boter. Snij chorizo fijn en meng met olijfolie, roer hevig en laat 15 min. rusten.

Bak de visfilets net gaar in boter, kruid met peper en zout en serveer met de artisjokpuree, zongedroogde tomaat, aardappelplakken, chorizo en chorizo-olie. Werk af met verse bieslook.

Voor 4:8 artisjokharten (gekookt en uitgelekt)peper en zout1 dl room4 middelgrote aardappelenboter80 g chorizo2 dl olijfolie8 tot 12 rodepoonfilets (met vel)8 kwarten zongedroogde tomaatverse bieslookMix de artisjokharten fijn tot een smeuïge puree. Kruid met peper en zout en de room. Snij de aardappelen in dunne plakken en bak krokant in boter. Snij chorizo fijn en meng met olijfolie, roer hevig en laat 15 min. rusten.Bak de visfilets net gaar in boter, kruid met peper en zout en serveer met de artisjokpuree, zongedroogde tomaat, aardappelplakken, chorizo en chorizo-olie. Werk af met verse bieslook.