Gebraden rode poon met venkel

2839427 © Gebraden rode poon met venkel, pernod Ricard en amandelen

Gebruik middelgrote rode ponen, ontdaan van kop, vinnen en ingewanden, en bak ze eerst in boter. Eerlijk en heerlijk van smaak.

Gebruik middelgrote rode ponen, ontdaan van kop, vinnen en ingewanden, en bak ze eerst in boter. Eerlijk en heerlijk van smaak.

Voor 4 personen

  • 1 grote venkel
  • boter
  • peper en zout
  • 1 dl pernod Ricard
  • verse dille
  • 4 el gepelde hele amandelen
  • 4 middelgrote rode ponen (ontdaan van kop en vinnen en ingewanden)
  • aardappelpuree

Bereiding

1. Snijd de venkel in plakken en stoof ze gaar in boter. Kruid met peper en zout en voeg de likeur toe. Werk de saus eventueel op met een klont boter. Werk af met dille.

2. Rooster de amandelen licht in een droge pan om het aroma te versterken.

3. Bak de vis langs alle kanten aan in boter, kruid met peper en zout en braad gedurende 20 min. verder op 180 Ā°C.

4. Serveer met de rest van de ingrediƫnten en met de saus. Werk af met dille en serveer met aardappelpuree.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content