Ingrediënten

Voor 4:

  • 1 parelhoen
  • 100 g witte en 100 g rode druiven, zonder pit
  • de blaadjes van 2 bosjes dragon

Dressing:

  • 1 deel sap van een citroen
  • 1 deel zachte azijn
  • 2 delen walnotenolie
  • 2 delen goede olijfolie
  • mosterd, zout en zwarte peper

Versiering:

  • enkele walnoten

Smeer het parelhoen in met een mengeling van mosterd en zout en braad in de oven (50 min. op 180°C). Laat het vlees rusten. Snij de druiven doormidden.

Stel de dressing samen en meng met de druiven en dragon. Versnij het vlees en dien op met de frisse salade, versierd met walnoten.

Smeer het parelhoen in met een mengeling van mosterd en zout en braad in de oven (50 min. op 180°C). Laat het vlees rusten. Snij de druiven doormidden.Stel de dressing samen en meng met de druiven en dragon. Versnij het vlees en dien op met de frisse salade, versierd met walnoten.