Ingrediënten

Voor 4:

  • 600 g lamskroon
  • boter
  • peper en zout
  • 16 ongepelde knoflooktenen
  • 2 rode paprika's
  • 1 grote aubergine
  • 2 uien
  • 1 middelgrote courgette
  • olijfolie
  • enkele takken oregano

Bak de lamskroon langs alle kanten aan in boter en kruid met peper en zout. Voeg de ongepelde knoflooktenen toe en braad nadien gedurende 10 min. verder in een oven van 200°C.

Snij de groenten in repen en stoof ze in olijfolie. Kruid met oregano, peper en zout en serveer met het vlees, de look en de braadjus.

Bak de lamskroon langs alle kanten aan in boter en kruid met peper en zout. Voeg de ongepelde knoflooktenen toe en braad nadien gedurende 10 min. verder in een oven van 200°C. Snij de groenten in repen en stoof ze in olijfolie. Kruid met oregano, peper en zout en serveer met het vlees, de look en de braadjus.