Ingrediënten

Nodig voor vier:

  • 4 sneden rauwe ham
  • zachte frambozenazijn
  • enkele sprieten bieslook
  • enkele frambozen

Giet frambozenazijn tot een hoogte van 1,5 cm in een braadpan. Breng het vocht aan de kook en voeg de sneden rauwe ham toe. Als het vlees rosé is, gaan het uit de pan. Leg de sneden ham op warme borden, voeg de gedeeltelijk ingekookte braadsappen toe en versier met enkele frambozen en wat fijngesneden bieslook. Naar wens opdienen met aardappel in de schil en groente.

Giet frambozenazijn tot een hoogte van 1,5 cm in een braadpan. Breng het vocht aan de kook en voeg de sneden rauwe ham toe. Als het vlees rosé is, gaan het uit de pan. Leg de sneden ham op warme borden, voeg de gedeeltelijk ingekookte braadsappen toe en versier met enkele frambozen en wat fijngesneden bieslook. Naar wens opdienen met aardappel in de schil en groente.