Ingrediënten

Voor 4:

  • 1 kg witloof
  • 4 flinke el mayonnaise
  • peper en zout
  • 100 g zeekraal
  • 4 zeewolffilets van 120 g elk
  • boter

Snij het witloof fijn, meng met de mayonaise en kruid met peper en zout. Blancheer de zeekraal 2 min. in kokend water, giet af en laat uitlekken. Bak de zeewolffilets net gaar in boter. Kruid met peper en zout. Serveer met de witloofsla en de geblancheerde zeekraal. Geef er een smeuïge aardappelpuree bij.

Tip: eenvoudige vissoorten met een ongecompliceerde smaak vragen om eenvoudige gerechten.

Snij het witloof fijn, meng met de mayonaise en kruid met peper en zout. Blancheer de zeekraal 2 min. in kokend water, giet af en laat uitlekken. Bak de zeewolffilets net gaar in boter. Kruid met peper en zout. Serveer met de witloofsla en de geblancheerde zeekraal. Geef er een smeuïge aardappelpuree bij. Tip: eenvoudige vissoorten met een ongecompliceerde smaak vragen om eenvoudige gerechten.