Gebakken zeebaars met gestoofde raapjes en venkel
Voor velen is zeebaars de favoriete vis. En hij heeft al het potentieel om nog veel liefhebbers te overtuigen.
Voor velen is zeebaars de favoriete vis. En hij heeft al het potentieel om nog veel liefhebbers te overtuigen.
Voor 4 personen
1 bussel witte rapen
1 venkel
1 courgette
boter
peper en zout
1/2 bosje lente-uien
olijfolie
4 zeebaarsfilets met vel van 120 g elk
Bereiding
1. Maak de groenten schoon en snijd ze in mooie stukken. Smelt boter in een grote pan en doe er de groenten in. Fruit ze aan alle kanten en voeg dan een scheut water toe. Kruid met peper en zout en laat op een laag vuur gaarstoven. Voeg op het einde de lente-uien toe.
2. Controleer de kruiding en kruid met een scheut olijfolie. Houd warm.
3. Bak de zeebaarsfilets net gaar in boter. Kruid met peper en zout en serveer met de gestoofde groenten.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier