Gebakken zeebaars met gestoofde raapjes en venkel

2462831

Voor velen is zeebaars de favoriete vis. En hij heeft al het potentieel om nog veel liefhebbers te overtuigen.

Voor velen is zeebaars de favoriete vis. En hij heeft al het potentieel om nog veel liefhebbers te overtuigen.

Gebakken zeebaars met gestoofde raapjes en venkel

Voor 4 personen

1 bussel witte rapen

1 venkel

1 courgette

boter

peper en zout

1/2 bosje lente-uien

olijfolie

4 zeebaarsfilets met vel van 120 g elk

Bereiding

1. Maak de groenten schoon en snijd ze in mooie stukken. Smelt boter in een grote pan en doe er de groenten in. Fruit ze aan alle kanten en voeg dan een scheut water toe. Kruid met peper en zout en laat op een laag vuur gaarstoven. Voeg op het einde de lente-uien toe.

2. Controleer de kruiding en kruid met een scheut olijfolie. Houd warm.

3. Bak de zeebaarsfilets net gaar in boter. Kruid met peper en zout en serveer met de gestoofde groenten.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content