Gebakken zeebaars met erwtenpuree
28-06-2011, 11:51
Bijgewerkt op: 22-04-2022, 12:08
Een lekkere, gezonde en snelle maaltijd na een lange werkdag? Hier is het perfecte recept.
Voor 4 personen
250 g diepvrieserwten
peper en zout
boter
2 uien
3 dl room
4 zeebaarsfilets met vel van 120 g elk
Bereiding
1. Kook de erwten in 10 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en laat uitlekken. Mix tot een gladde puree, kruid met peper, zout en een klont boter.
2. Snijd de uien grof en stoof gaar in boter. Laat de room inkoken met tweederde.
3. Bak de zeebaarsfilets net gaar in boter. Kruid met peper en zout. Serveer met de erwtenpuree en de gestoofde uien. Nappeer met de room.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier