Gebakken vislapjes

  • Moeilijkheid

Voor 4:

400 g filet van witte, vlezige vis (kabeljauw, griet,Â…)

1 blik (400 g) Bonduelle Taugé (Sojascheuten), uitgelekt

1 blikje (200 g) Bonduelle Crispy Maïskorrels

2 eetlepels Belolive Olijfolie Extra Vierge

3 eetlepels vis- of kippenbouillon

Voor de marinade:

1 eetlepel rijstwijn of droge sherry

1 koffielepel arachideolie

1 opgeklopt eiwit – 1 eetlepel Anco Bindmiddel

1/2 koffielepel Meli honing – 1/2 koffielepel zout

Voor de versiering: plakjes komkommer, verse koriander of waterkers

Snijd de vis in flinterdunne plakjes (of laat de visman dat voor jou doen). Meng de ingrediÔnten voor de marinade en laat de vis daarin 20 minuten trekken.Verhit de olijfolie in de wok en roerbak de vis gedurende 2 minuten op hoog vuur.Voeg de groenten toe, giet de bouillon erbij en laat kort stoven. Serveer de vis op een schaal, versierd met de komkommer en toefjes waterkers of verse koriander.

Voor meer kleur én smaak kan je (± 3 min. voor het einde van de bereiding) nog een bokaaltje uitgelekte en in reepjes gesneden Paprika Piquillos van Bonduelle toevoegen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content