Voor 4 personen
4 stukjes filet van victoriabaars met huid (100 gram elk)
2 flinke handen jonge spinazie
150 g dubbelgepelde tuinbonen
8 middeldikke witte asperges (eventueel gemengd met groene)
Dressing:
2 eetlepels notenolie
2 eetlepels olijfolie
1 eetlepel citroensap of aceto balsamico
een weinig mosterd
zout
zwarte peper uit de molen
Bereiding
1. Maak de spinazie schoon. Pel de tuinbonen tweemaal en stoof kort in wat boter. Schil de asperges, verwijder de houterige uiteinden. Snijd de stengels in stukken van 3 cm lang en bak deze in de wok in wat olie beetgaar.
2. Bak de vis aan twee kanten in een pan met antikleeflaag.
3. Stel de dressing samen door de aangegeven ingrediënten samen op te kloppen.
4. Meng spinazie, tuinbonen, asperges en de helft van de dressing. Verdeel de salade in vier hoopjes en leg op ieder hoopje een stukje zeebaars. Sprenkel de overgebleven dressing rond de salade.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier