Ingrediënten

Nodig voor 1 persoon:

  • courgettebloem
  • 100 gr pasta
  • soft-shell krab
  • tempurabloem
  • Madras-curryolie
  • handvol erwtjes
  • 1 tomaat
  • 2 roosjes broccoli
  • 2 stengels pijpajuin
  • enkele takjes dragon
  • peper en zout

De tomaat ontvellen en het vast vruchtvlees in kubusjes snijden. De erwtjes en roosjes broccoli beetgaar koken.

De dragon en pijpajuin fijn snijden.

De pasta 'al dente' koken, afkoelen onder koud stromend water en rijkelijk overgieten met de Madras-curryolie.

Onder de pasta de erwtjes, stukjes tomaat en broccoliroosjes mengen met de fijngesneden dragon en pijpajuin.

De ontdooide soft-shell krab goed droogdeppen en wentelen in vloeiende bloem. De overtollige bloem afschudden en bakken in hete olijfolie.

De met Boursin opgevulde courgettebloem in tempuradeeg bakken.

Op het bord een torentje maken met de pasta en de soft-shell krab met daarbovenop de gebakken courgettebloem.

Recept: Luc Van Innis - Oesterbar

De tomaat ontvellen en het vast vruchtvlees in kubusjes snijden. De erwtjes en roosjes broccoli beetgaar koken. De dragon en pijpajuin fijn snijden.De pasta 'al dente' koken, afkoelen onder koud stromend water en rijkelijk overgieten met de Madras-curryolie.Onder de pasta de erwtjes, stukjes tomaat en broccoliroosjes mengen met de fijngesneden dragon en pijpajuin.De ontdooide soft-shell krab goed droogdeppen en wentelen in vloeiende bloem. De overtollige bloem afschudden en bakken in hete olijfolie.De met Boursin opgevulde courgettebloem in tempuradeeg bakken.Op het bord een torentje maken met de pasta en de soft-shell krab met daarbovenop de gebakken courgettebloem.Recept: Luc Van Innis - Oesterbar