Ingrediënten

Voor 4:

  • 2 hokkaidopompoenen
  • 4 el esdoornsiroop
  • 75 g boter, gesmolten
  • 1 el tijmblaadjes
  • 75 g amandelen
  • 50 g pecannoten
  • grofgemalen zwarte peper en zeezout

Verwarm de oven voor op 200°C. Snij de pompoenen in kwarten en verwijder de pitten. Schik de pompoenen op een bakplaat bekleed met bakpapier. Meng de esdoornsiroop, boter, tijm, amandelen en pecannoten onder elkaar in een kom. Kruid met peper en zout. Schep over de pompoenen en bak 30 à 40 min. tot het vruchtvlees van de pompoenen gaar is.

Verwarm de oven voor op 200°C. Snij de pompoenen in kwarten en verwijder de pitten. Schik de pompoenen op een bakplaat bekleed met bakpapier. Meng de esdoornsiroop, boter, tijm, amandelen en pecannoten onder elkaar in een kom. Kruid met peper en zout. Schep over de pompoenen en bak 30 à 40 min. tot het vruchtvlees van de pompoenen gaar is.