Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 1 grote rabarbersteel
  • 50 g suiker
  • water
  • 2 dl arachideolie
  • sap van 1 citroen
  • 1 el fijngehakte sjalot
  • 1 laurierblad
  • peper en zout
  • 4 kwartels
  • boter

Maak rabarberconfituur en laat minstens één dag staan. Meng voor de vinaigrette arachideolie met citroensap, sjalot, laurierblad, peper en zout. Laat 2 uur staan. Fileer de kwartels en bak de borstjes in 3 minuten gaar in boter. Kruid met peper en zout. Lepel de rabarberconfituur op kleine bordjes, schik er de borstjes per twee op en lepel de vinaigrette rondom. Serveer met warme toast.

Maak rabarberconfituur en laat minstens één dag staan. Meng voor de vinaigrette arachideolie met citroensap, sjalot, laurierblad, peper en zout. Laat 2 uur staan. Fileer de kwartels en bak de borstjes in 3 minuten gaar in boter. Kruid met peper en zout. Lepel de rabarberconfituur op kleine bordjes, schik er de borstjes per twee op en lepel de vinaigrette rondom. Serveer met warme toast.