Ingrediënten
Voor 4:
- 3 middelgrote preien
- boter
- 3 dl room
- 6 el grofgehakte hazelnoten
- peper en zout
- 4 stuks kabeljauwfilet (van 120 g elk)
- geroosterde krielaardappelen met boter uit de oven
Snij prei in fijne ringen, spoel af en stoof halfgaar in een grote pan in boter. Voeg de room en de grofgehakte hazelnoten toe en laat zacht verder stoven tot de saus ingedikt is. Kruid met peper en zout.
Bak de kabeljauw net gaar in boter. Serveer met de saus en met geroosterde krielaardappelen uit de oven.
Snij prei in fijne ringen, spoel af en stoof halfgaar in een grote pan in boter. Voeg de room en de grofgehakte hazelnoten toe en laat zacht verder stoven tot de saus ingedikt is. Kruid met peper en zout.
Bak de kabeljauw net gaar in boter. Serveer met de saus en met geroosterde krielaardappelen uit de oven.