Voor 4:

1,5 kg vastkokende aardappelen

4 grietfilets van 120 g elk

Boter

peper en zout

8 plakjes zongedroogde tomaat

4 lente-uien

Bereidingswijze

Schil de aardappelen, snij ze in plakjes van gelijke grootte en kook deze beetgaar. Giet af en laat drogen op het vuur. Bak de grietfilets net gaar in een ruime hoeveelheid boter. Kruid met peper en zout. Verdeel de aardappelen over 4 borden en schik er de grietfilets op. Werk af met de fijngesneden zongedroogde tomaten en lente-uien. Lepel er de bakboter rond.

Voor 4:1,5 kg vastkokende aardappelen4 grietfilets van 120 g elkBoterpeper en zout8 plakjes zongedroogde tomaat4 lente-uienBereidingswijzeSchil de aardappelen, snij ze in plakjes van gelijke grootte en kook deze beetgaar. Giet af en laat drogen op het vuur. Bak de grietfilets net gaar in een ruime hoeveelheid boter. Kruid met peper en zout. Verdeel de aardappelen over 4 borden en schik er de grietfilets op. Werk af met de fijngesneden zongedroogde tomaten en lente-uien. Lepel er de bakboter rond.