Gebakken eendenlever met pompoenroom en toast

Voor 4:

Voor 4:

Voor de pompoensoep:

500 g schoongemaakte pompoen

2 middelgrote uien

1 preiwit

2 wortelen

1 aardappel

1,5 liter gevogeltebouillon

50 g boter

peper en zout

Voor de eendenlever:

4 driehoekjes toastbrood

boter

4 plakken eendenlever van 100 g elk

grof zeezout en versgemalen zwarte peper

wat room

Maak eerst de pompoensoep. Doe de ingrediënten in een grote pan en laat gaarkoken. Mix de soep en controleer de kruiding. Bak de sneetjes toastbrood goudbruin in wat boter en doe hetzelfde met de plakken eendenlever. Kruid met grof zeezout en versgemalen zwarte peper. Schik de eendenlever in warme diepe borden en giet er de pompoensoep rond. Werk af met een streepje room en de toast.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content