Ingrediënten

Voor 4:

  • 100 g walnoten
  • 4 el honing
  • sap van 1 citroen
  • 3 dl volle yoghurt
  • enkele takken munt
  • 4 rijpe bananen
  • boter

Hak de walnoten fijn en meng ze met de honing en het citroensap onder de volle yoghurt. Snij 4 muntblaadjes fijn en roer voorzichtig onder het mengsel.

Zet 15 minuten koud weg. Pel de bananen en bak ze halfgaar in boter. Keer tijdens het bakken één keer om. Schik de bananen op borden en lepel er de yoghurt over. Versier met munt en fijngehakte walnoot.

Hak de walnoten fijn en meng ze met de honing en het citroensap onder de volle yoghurt. Snij 4 muntblaadjes fijn en roer voorzichtig onder het mengsel. Zet 15 minuten koud weg. Pel de bananen en bak ze halfgaar in boter. Keer tijdens het bakken één keer om. Schik de bananen op borden en lepel er de yoghurt over. Versier met munt en fijngehakte walnoot.