Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 200 g rode biet
  • 200 g frambozen
  • 2 el honing
  • 1 glas water
  • enkele takjes verse bieslook of daikon cress (kiemgroente)

Kook de rauwe bieten gaar, laat afkoelen en schil. Was de frambozen en houd er enkele apart voor de garnering. Snij de bieten in stukken en mix in een blender fijn samen met de frambozen en de honing. Voeg fris water toe indien de gaspacho te dik is. Laat de gazpacho minstens 2 u. afkoelen in de koelkast. Werk af met enkele verse frambozen en fijngesnipperd bieslook of daikon cress en dien op.

Kook de rauwe bieten gaar, laat afkoelen en schil. Was de frambozen en houd er enkele apart voor de garnering. Snij de bieten in stukken en mix in een blender fijn samen met de frambozen en de honing. Voeg fris water toe indien de gaspacho te dik is. Laat de gazpacho minstens 2 u. afkoelen in de koelkast. Werk af met enkele verse frambozen en fijngesnipperd bieslook of daikon cress en dien op.