Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 2,5 kg tomaten
  • 4 el wittewijnazijn
  • 4 dl olijfolie
  • 3 el truffelolie
  • 4 el suiker
  • peper en zout
  • 2 dl room
  • 2 sneden gedroogde ham
  • 150 g grijze garnalen
  • kervel

Mix de tomaten. Zeef. Kruid met azijn, de twee soorten olie, suiker, peper en zout. Zet 2 uur koud. Kook de room 1 minuut met de ham, laat afkoelen, zeef, kruid met peper en zout. Serveer de soep met garnalen en erop gespoten room. Werk af met kervel.

Mix de tomaten. Zeef. Kruid met azijn, de twee soorten olie, suiker, peper en zout. Zet 2 uur koud. Kook de room 1 minuut met de ham, laat afkoelen, zeef, kruid met peper en zout. Serveer de soep met garnalen en erop gespoten room. Werk af met kervel.