Voor 4:

500 g pure chocolade

150 g gedroogde abrikozen

300 g verse lychees

4 mandarijntjes

150 g rozijnen

4 el boterkaramel

6 el gecondenseerde gesuikerde melk

Bereidingswijze:

Smelt de chocolade en bekleed de binnenkant van een kop of kommetje met plasticfolie. Giet hierin wat vloeibare chocolade en zorg ervoor dat het plastic netjes tot de rand gevuld is. Giet de overtollige chocolade terug in de pot. Laat even opstijven in de koelkast. Herhaal 3 keer, tot je een stevige laag chocolade hebt verkregen. Per persoon heb je 2 kommetjes nodig.

Vul met de fijngesneden ingrediënten, doe er telkens een eetlepel boterkaramel en een straaltje gecondenseerde melk op, en 'plak' de twee helften op elkaar door wat chocolade van de rand te laten smelten. Laat opstijven en serveer.

Voor 4:500 g pure chocolade150 g gedroogde abrikozen300 g verse lychees4 mandarijntjes150 g rozijnen4 el boterkaramel6 el gecondenseerde gesuikerde melk Bereidingswijze:Smelt de chocolade en bekleed de binnenkant van een kop of kommetje met plasticfolie. Giet hierin wat vloeibare chocolade en zorg ervoor dat het plastic netjes tot de rand gevuld is. Giet de overtollige chocolade terug in de pot. Laat even opstijven in de koelkast. Herhaal 3 keer, tot je een stevige laag chocolade hebt verkregen. Per persoon heb je 2 kommetjes nodig.Vul met de fijngesneden ingrediënten, doe er telkens een eetlepel boterkaramel en een straaltje gecondenseerde melk op, en 'plak' de twee helften op elkaar door wat chocolade van de rand te laten smelten. Laat opstijven en serveer.